Jeg er medlem af natpissernes klub. Ikke at det som sådan er interessant i sig selv, men klokken 03.45 vågnede jeg og traskede hensidan – kiggede hen på vinduet (skråvinduer) – nope ingen sne.

Selv i søvne ønsker jeg vinter, kold, klar, frost, knirkende støvler, dampende ånde – JEG VIL BARE GERNE HAVE NOGET VINTER….

Folk der kender mig ved godt at jeg er en møffer. Jeg er vild med mørke, stearinlys, hygge og så lige sne og frost. Ikke at jeg ikke kan lide sommer – men når det er rigtig varmt, så lever jeg bedst efter mørkets frembrud og med temperaturen sænket en anelse. Jeg kan også bedre med efterår end med forår – sjovt som sindet er skruet sammen. Psykoterapeuter kunne nok få en hel masse ud af det (plus en hel masse andet som jeg da bare ikke gider rode i) – men jeg erkender bare at jeg hygger mig gevaldigt i en snestorm!!!

Ishockeyspilleren skulle (igen!!) terrorisere sin far ved at skulle lande i Ålborg denne morgen     klokken tidlig, sammen med en hel bilfuld hockeykammerater OG en stor trailer til deres tasker – så lørdag morgen var det bare ud af fjerene kl. 6.00.

Faktisk var jeg kommet helt ned i forgangen før det gik op for mig at GÅRDEN VAR FULD AF SNE!!!

Jeg havde i min morgendruknede tilstand ikke  20150124_132033opdaget at vi var blevet overrumplet af det bedste snevejr. Og lige DER er bondemanden og mig så ikke helt enig. Når mine mundvige er opad – SÅ hænger hans nedad.

Men Eddie havde en fest!!!   20150124_125134

Nu ER det jo heller ikke mig der rydder sne på denne matrikel – af den simple grund at jeg for mange år siden – faktisk næsten samtidig med at bondemanden besluttede sig for at rengøring og madlavning, DET kunne han bare ikke lære – bestemte mig for at ikke alt skulle jeg lære, så at køre traktor var bare ikke noget for mig!!!

Det var faktisk en god beslutning – især i takt med at traktorerne blev på størrelse med huse.

Puffff – du må gøre det selv, jeg kan ikke!!!

Men NYDE sneen DET kan jeg. Både ude og inde. Og dyrene hygger sig – det er som om at frosten gør dem kåde – og lige der – DER kan jeg godt være med – jeg føler også en trang til at løbe tværs over matriklen og trække vejret helt dybt ned i lungerne – nyde friskheden – og omklamre verden……

Og i morgen lover de tøvejr igen……..

20150124_13213320150124_131943