Ja, hvad skriver jeg så? Hvad arbejder jeg med?

Jeg har just siddet og bladret mine gamle blogindlæg igennem. Eller nogle af dem! – der er sg da mange……

Når jeg sidder og læser bliver jeg skiftevis glad og lettere bekymret. Glad fordi jeg kan sidde og smile af nogle indlæg men bekymret fordi: Har jeg flyttet mig?

Hvor er jeg nu i forhold til hvad mine mål var i 2013 da jeg sagde mit job op fordi jeg ville noget andet?

Jeg har været ude af mange veje – og er det til dels stadigvæk.

Jeg har haft skrivekrise. Det er sådan en fortærsket forfatterting. Skrivekrise. Men ikke desto mindre har jeg ikke skrevet et eneste blogindlæg siden foråret.

Jeg kørte fast.

Havde jeg overhovedet læsere til mine indlæg? og hvad fik jeg ud af det, udover at jeg tømte mit hoved for tanker.

Nu lyder jeg negativ, og det har jeg egentlig også været. Jeg har manglet selvtilliden til at komme videre. Udadtil har jeg sagt til mig selv og andre, at jeg har haft for travlt – men jeg har i virkeligheden været kørt fast i tankerne om min fremtid.

Det her “blognoget” skal føre mig et sted hen – ellers er det formålsløst. Jeg har manglet visheden om et konkret produkt at sende ud over rampen. Noget at holde fast i.

Hvad er et konkret produkt når det handler om at skrive? En bog? Men hvad skal den så handle om?

Jeg vil bare gerne skrive – men om hvad og til hvem?.

Dette efterår har jeg meldt mig på en uddannelse i kommunikation. En overbygning til min eksisterende uddannelse – og jeg skal love for at det sætter nogle tanker igang.

Det er et forløb som dækker lavpraksis i både det skrevne og det talte ord. Hvordan bygger jeg en tekst  eller et foredrag op, så nogle faktisk også får lyst til at læse eller høre på hvad jeg har at sige.

Jeg elsker at uddanne mig og få følelsen af, at jeg flytter mig, og på den måde er uddannelsen helt fantastisk. Vi sidder 19 “kommunikationsfolk” med samme mål: at blive bedre til det vi gør bedst – eller ihvertfald prøver på at gøre bedst.

Og hvad skal jeg så bruge det til? Mål…..

Jeg vil skrive og komme ud over rampen!!

Og det skal være i alt det jeg kender. – At være bondekone og med alt hvad dertil hører. – At være ernæringsuddannet og fortælle om alt hvad jeg ved. – At snakke med hvem som har lyst til at høre om hvordan JEG synes vi skal lave mad og med hvilke råvarer. Hvad er godt og hvad er skidt, verden ifølge bondekonen……

Jeg er ikke altid glad, men er gennemsnitligt altid i ok mood. Og er jeg det ikke, så kan jeg som regel skrive mig ud af det – og det må jo betyde, at jeg har en force – at jeg godt kan lide at skrive OG at jeg er god til det.

Der er perioder der er bedre end andre, sådan er livet indrettet.

Vi har to meget meget travle perioder på bondegården. I jordbærsæsonen og i pelsningssæsonen (mink). Der tjener jeg min løn og hjælper til. Det giver mig ro oppe i hovedet på den måde, at så bidrager jeg også til husførelsen. Vi sparer en løn og jeg “tjener” en løn så jeg kan have ro til at skrive og lave alt muligt andet resten af året.

Det betyder så også at i de to perioder har jeg ikke overskud og energi til at skrive!! og det er skidt kan jeg mærke.

Det laver jeg om på.

Jeg vil skrive, læse, snakke og blande mig i samfundsdebatten i de to perioder også. Det er nemt i jordbærsæsonen. Der kommer så mange kunder forbi, som gerne vil have en god snak om livet på landet, der bliver min lyst styret.

Pelssæsonen er mere “stille” på den måde at ingen “fremmede” kommer forbi. Den må jeg skrive mig ud af.

Jeg har taget mange bestemmelser igennem tiden – nu føler jeg at tiden er til at holde fast…..

Har nogen lyst til at byde ind med emner eller har noget I gerne vil høre om, så giv mig en kommentar på FB eller sms eller ring på 51744200.

Rampen skal forceres…….