Jeg har simpelthen bare haft en dejlig weekend, fyldt med hygge og gode snakke…..

Når jeg sidder her mandag morgen og reflekterer over weekenden mens det blæser og rusker og regner udenfor – så er min grundfølelse at jeg har hygget mig….

Og hvad er så det der gør den følelse??

Børnene har ikke været hjemme;o) – narjjjj nok ikke helt den følelse jeg får når ikke de er hjemme – ro og fred og ingen køren – true – men jeg elsker når de er hjemme i bevidstheden om at de kun er til låns og at det går stærkt nu!!

Det der gør min weekend ekstra god er når der er ro til at få en god snak med bondemanden – hvor vi har tid til at vende tingene rigtigt. Ofte bliver vores kommunikation ført i meget korte sætninger eller over sms fordi vi lige render over hinanden eller kører i bilen…..

Ro med bondemanden er hygge. Så kan det godt være at vi for det meste af hyggetiden snakker arbejde – men her på farmen er det jo reelt meget meget svært at adskille arbejde og fritid, og det gør absolut ingenting, bare vi sidder stille og roligt og hygger imens vi planlægger…..

Planlægger næste sæsons jordbærsalg. Hvem skal vi kontakte? Hvad skal vi lave af nye ting og hvordan gik sidste år? hvad fungerede og hvad fungerede ikke – jow jow det er sjovt at lave tankespind og så se hvor meget der faktisk kommer op og stå. Heldigvis supplerer vi hinanden godt så det meste af det vores tanker får fremstillet, faktisk også bliver til noget;o)

Sådan en weekend er en totalopladning……

I looooooove it