Denne morgen startede sådan set ikke ud som de der morgener vi alle stræber efter, dem der vi ser på Arla reklamer eller morgenmadsproduksreklamer (det må være fordi de så får så meget sukker at starte dagen på, så de ikke kan gøre andet end at smile…) – nej, denne morgen startede faktisk rigtig dumt ud.

FB_IMG_1455524965728

Ikke sådan dumt i den forstand at der skete en masse – næh, det var sådan set bare nogle totalt latterlige misforståelser imellem min ellers (ofte!!) så dejlige, smukke datter og hendes (til tider!!) totalt fornuftige mor…..

Ingen af mændene i huset var til stede – den store, som jo faktisk ER den lille – arbejdede allerede til trods for at han først blev færdig med at så i marken kl. 03 i nat, og den lille – som jo så ER den store – havde en bekvem tandlægeaftale kl. 10……

Så det var bare os to høns.

Og inden vi var røget helt i totterne på hinanden over manglende opladere til diverse devices og manglende styr på lo…. og desuden……. – SÅ trak jeg vejret HELT ned i lungerne og sagde STOP… Men der var bettetøsen røget ud over kanten og var sat afsted med ild under skoene…

HELDIGVIS kun på vej op at fodre heste – jeg havde lovet hende at blive kørt til skole idag – så kunne hun (og jeg) sove en halv time længere – og DET vil vi jo gerne, så dagen derefter kan blive en halv time forsinket HELE DAGEN, det fortager sig ikke, jeg lærer det aldrig – jeg er sådan indrettet at tidlig op OG sent i seng, det er godt for en lille dreng….. men indimellem er jeg bare træt….

Hamrende træt…..

Og det går desværre ofte udover mine omgivelser….. Jeg ER kommet i selverkendelsens fase – jeg ved det godt OG jeg kan mærke det på mig selv – jeg er PISSE farlig når jeg er træt….

Nå, men jeg skulle jo HELDIGVIS køre bettetussen i skole, så vi kunne nå at få redet trådene NOGENLUNDE ud inden dagen sådan helt startede – jeg kan ikke li`at sende nogen afsted med mine eder og forbandelser hængende over hovedet SÅ vi fik møsset og hej hej, ælskar dig møs møs…. AHHHHH det var dejligt – ro der – tjek…..

Og når min hjerne får ro – så sker der altid en hel masse. Så på bare den korte køretur hjem fra skolen ( 8 km) nåede jeg at få ja-hatten drejet rigtig på plads….

Tænk sig et lækkert regnvejr, til liiiige at tage støvet og friske det hele op. Og nøj hvor jeg da bare elsker udsigten fra øst på Understedvej når jeg kommer kørende LIGE inden jeg drejer henad Karupvej… Der er det mest fantastiske view henover vores naboers ejendomme og sæføli også vores egen jordbærfarm…. Jeg måtte stoppe helt op for to fasankokke der ikke kunne blive enige om på hvad side af af vejen der var bedst at slås – og da jeg kom hjem, satte bilen og var næsten nået op til hestestalden så kan jeg høre en sagte “pruhhhh” inde fra stalden, de 3 lækre spøgelser kan høre jeg er på vej og glæder sig til at se mig…..

Hvor heldig må jeg have lov til at være – idag er glasset bestemt halvt fyldt (indtil videre – jeg er vel ikke vendelbo for ingenting ;o))………..