Jeg bliver indimellem skræmt over mig selv……

FB_IMG_1456141264061

Jeg har et temperament der siger spar to…..

Min mor har altid sagt til mig at jeg var så mild og rund (der er nu i mit tilfælde flere betydninger af at være rund) – men jeg tænker lidt – hvor blev det milde af?…..

Hver gang jeg farer op så siger folk til mig “du er nok i overgangsalderen” – hvorfor det??

Hvorfor kan jeg ikke bare få lov til at være hidsig uden at jeg i selvsamme minut overgår til at være hormonkrævende og middelaldrende??

Jeg kan selv være med så langt som til at jeg ER begyndt at tage naturpiller for hedeture og hormonsvingninger – men KUN fordi jeg fik at vide at det var godt at bygge op INDEN overgangsalderen indtraf.

Jeg kan simpelthen eksplodere – og jeg kan faktisk mærke det når jeg står op… “hmmm – det her blir ikke en god dag, jeg må hellere tage skiltet på med EKSPLOTIONSFARE” – meget rart at mine omgivelser ved hvad de har at arbejde med…

Problemet er bare AT ikke ret mange respekterer SKILTET selvom ord kun kommer ud af min mund som en hvæsen. Jeg HAR sagt til bondemanden at det er klogt ikke at tirre mig disse dage ELLER endnu klogere – bliv væk!!!

Han forstår det ikke!! – og generelt tror jeg at mænd er så ukomplicerede at de ikke fatter en hylende prut af hvad det vil sige at have humørsvingninger – eller sagt med andre ord – at være kvinde…….

Jeg overvejer stærkt at flytte i Skurvognen (vores lille sommerhytte) de dage hvor jeg kan mærke at jeg ikke er til gavn for nogen – absolut kun mig selv….

Hvis der skal siges noget positivt om humørsvingninger SÅ er det da absolut at jeg kan blive så hidsig så kontoret kan blive sorteret OG smidt væk på mindre end en halv time – skabene kan blive ryddet på mindre – det er plusset, hvis man kan snakke om det…..

At energien er i højsædet – INDTIL nogen kommer på tværs……

Chris McDonald sagde engang til en af hans foredrag at “kvinder har 4 dage om måneden hvor vi er stabile” – 4 dage…. ikke meget vi har at gøre godt med……..