Dagen startede faktisk forholdsvist ok – med samme stå-op-tidspunkt som hver dag, ca. mellem 5.15 – 5.45.

5.45 SÅ skal der fart under futterne, mest for min egen skyld fordi jeg gerne vil være klar parat start dag, når ungerne er vaffet ud af døren kl. 7.10, orv, kan I huske 7.10 var det Frode Mulkjær eller Rasmus Radiomus eller var det begge dele?

Nå, stå op tidspunk blev det sene idag, mest fordi jeg faldt omkuld på sofaen igår kl. 22.30 efter dagens hyggeligste tur med Helene til modeshow i Ålborg var slut – shoppeposerne tømt og kaffen lavet til vores nyeste dejligste lækreste uhmmmm nye krus fra Starbucks……

Kaffen nåede jeg aldrig, for det var godnat Mathilde – omkuld på sofaen det gik og da Claus kom hjem, smed han sig i den anden ende  – uden at konen registrerede dette – og så snorksov vi bare… Til kl. 3.15!!!

DERFOR blev klokken 5.45 inden jeg kom op, men liiiige idag har jeg så uhaaaa monstertravlt FORDI Joachim skal være til hockeytræning kl. 6.15 med madpakker og deslige… Wåååhåååvvvv jeg kastede en sommerkjole over hovedet and that`s it – så naturel som jeg kan blive… Det var jo i princippet ligemeget. Ungen skulle jo bare køres på stadion og så skulle jeg hjem igen – OG SÅ kunne jeg jo gøre mig lækker der til dagens dont. Afsted det gik….

Ja og SÅ var det jo lige at jeg på vejen i mine tanker (og nok i mangelen på kaffe også, som jeg jo så heller ikke nåede i aftes)  fandt ud af at det kunne være skide hyggeligt med rundstykker. Jeg kunne køre Helene i skole så kunne vi nemmelig lige nå at hygge os i en halv time inden dagen starter sådan rigtigt.

Men hvordan er det lige man har det med morgenhår, klipklappere, sommerkjole (ingen BH!!! – så er det bare som om den normale fylde udad den kravler totalt nedad) –  Og så på en fredag… Så er det som om bilens trygge rammer altså bare er de bedste.

Det ville være et totalt anderledes billede hvis det var søndag morgen, men FREDAG, stadigvæk hverdag………

Kunne jeg finde noget camouflagetøj i bilen (som jo heldigvis næsten altid har indhold til en kortere campingtur) OG gud ske tak og lov – der lå en cardigan i bilen, endda en af de lange så det faktisk bagfra så ud som om jeg ikke havde andet på en cardigan og klipklappere…. Hej er det sexet eller hvad?? eller ??

Nå men jeg var bare sulten efter de rundstykker og blev enig med mig selv om at det vist godt LIGE kunne skraller an, hvis jeg kunne få en p plads DIREKTE uden for bageren….

DET KUNNE JEG IKKE….. 6 biler nede af gaden… Nå, det er også et boligkvarter det her, tænkte jeg, ikke alle indhold i bilerne er i bagerforretningen,  så jeg parkerede og sneg mig nærmest vandret henad fortovet i håb om at ingen tog notits af mig.

Men så er det altid sådan, at i de situationer hvor man helst vil totalt overses- bare gå i èt med tapetet – DER bliver man da set. Kondiløbere, hundeluftere og folk på vej på arbejde. Go`morn – go`morn – go`morn (`armen så stop da den trafik)….

Jeg fik mig da truntet hen til Indgangen og ÅHHHH NEJJJJ – så meget lys der er i sådan en morgenbix, og totalt overfriske, glade ekspedienter… og som frygtet men ikke håbet!!, var der en 2-3 stykker foran mig OG et par stykker efter mig….

– og lovede i mit stille sind, mens jeg stod og ventede og faktisk næsten havde talt pengene op at det her gør jeg aldrig mere….

(men måske burde jeg i virkeligheden øve mig på det!!! – den kan vi ta en anden dag)…

Men jeg fik mine rundstykker og jeg kunne køre lettet hjem til de kendte sfærer:o)

Iøvrigt var Helenes eneste kommentar til påklædningen og rundstykkerne  bare “Mor – du kørte da ikke vej af bageren uden bh???

Ses det virkeligt så tydeligt!!!!