– sådan havde Lars Liebst ( Adm. direktør i Tivoli ) udtalt sig til Erhverv Danmark ( erhvervsmagasin ). Han udtalte sig i forhold til ansatte i Tivoli, aktionærer, kunder og meningsdannere. Men selve sætningen satte sig fast i mit hoved.

Jeg har haft mange kurs`er. Hele mit ungdoms og voksne liv har jeg haft kurs`er – som så er blevet ændret. Eller man kan vel mere sige at de er blevet justeret ind til en “livsretning”. Med det mener jeg den inderste kerne i, hvordan jeg gerne vil ha`mit liv skal være.

Et sæt af livsværdier – a la “hvilke 5 ting SKAL være opfyldt for at jeg synes mit liv er godt og i små glimt – lykkeligt”…..

Jeg har haft mange afstikkere. Gode og mindre gode – for mig selv, eller for min familie – men faktisk synes jeg at jeg som 43 årig er ved at være på rette kurs….

Lige nu har jeg tusind ideer til alle mulige veje at gå, udviklingsmæssigt, jobmæssigt og SUNDHEDS-ØØHHHH – mæssigt….jeg er på en eller anden form for sundhedskurs – eller lad mig sige det på den måde, at jeg kæmper for at holde mig på kursen:o) London 2014 100

Hvert eneste minut skal jeg tænke mig om – for ikke bare at falde tilbage på den gamle ikke-sund-for-kroppen-men-sund-for-sjælen kurs (ja, jeg ved faktisk heller ikke om den var så god for sjælen, for jeg tænkte jo 24:7 på at jeg er for tyk!!) – men alfa og omega –

JEG SKAL KÆMPE FOR AT HOLDE MIG PÅ KURSEN…. sundhedskursen. Alle andre kurs`er skal jeg kæmpe med/mod for ikke at få for mange kurs`er at følge og derved komme til at halse rundt og ikke helt finde kursEN – og jeg er ved at lære det…..

– men sundhedskursen …. det er bare ikke min fuldstændige og helt naturlige kurs!!!!

( Jeg er overbevist om at der i mit livsCV står. “Charlotte, hun skal spise masser af dejlig mad, drikke en bunke lækker rødvin til og ellers bare sidde i lænestolen og læse bøger”…. eller noget!!! Men det kan jeg jo ikke. Jeg vil jo også gerne leve til jeg bliver 100….)

Og er det ikke bare sådan vores liv er stykket sammen? uanset hvilken kurs vi udstikker til os selv, så vil der komme afstikkere og snige sig andre veje ind – men når vi står med tæerne næsten på Sct. Peters dørtrin ( forhåbentlig!! – ellers har vi nok valgt en helt fejl kurs;o)) – tror I så ikke at vi kan se tilbage og finde den røde tråd i vores livsvalg og livsværdier……!!!!

Selvfølgelig sker der ting i livet som vi ikke selv er herre over og som gør at vi må vælge en anden kurs – i et stykke tid. Jeg tror stadigvæk på at livskursen holder vi ved… med eller uden store og små afstikkere……

Jeg har lup`en fremme – og jeg kan godt se min røde tråd i alt det her “nye” jeg har gang i,  og jeg er ved at grave linjen frem og finde ind til den – og afskære mig selv de veje, jeg ihvertfald ved at jeg ikke skal nedad igen……

– iøvrigt sagde TT den anden dag (og det var ikke Thomas Tog!!) – da jeg efter 10 min på crossfitnissemaskinen overhovedet næsten ikke kunne sige 3 sammenhængende ord…

– “Husk, kan du sige mere end 10 ord i streg efter hård motion – SÅ var det ikke hårdt nok”….

Jeg kan bare mærke at der er lang vej……. men kurs`en er rigtig!