Hmmm det var bare en strøtanke – selvfølgelig vil jeg ikke bytte mine børn…

Men GUDFADER ind i mellem tror jeg godt nok de er blevet forbyttet på sygehuset…. Der må absolut gå to fuldstændig rolige, velafbalanceret, glade, “jeg hører altid efter hvad min mor siger” agtige og “jeg står altid op når der bliver kaldt” `ish teenagere rundt. Og HVIS det er tilfældet, så vil jeg gerne bytte med:

1  stk fuldstændig kampberedt, diskuterende og indimellem totalt ude af balance præteenager, ja pyyyhhhhh – ikke engang teenager endnu, MEN hun kan – om nogen –  hendes psykologi til fingerspidserne og ved liiiige nøjagtigt hvilke knapper der skal trykkes på for at få mor her helt op i det røde felt….

OG 1 stk helt ægte teenager som er totalt lukket ned på 1 etage – PÅNÆR når telefonen lige siger “bib bib” SÅ er overetagen på huset lige pludselig færdigbygget på et splitsekund – INDTIL det sidste hjerte er sendt afsted, SÅ er den gal igen!!!!!!

Åhhhh de har masser af spidskompetencer – de fleste er i at drive mig til vanvid…..

Og pludselig – sådan midt i det hele SÅ får jeg sådan nogle flash back`s…..

– om mig og mine veninder – og om hvordan vi drev vores mødre til randen af vanvid – kan jeg se bagefter – men DENGANG – uhhhh der var vi jo bare de klogeste af alle (utroligt at ingen kunne se det!) og mødre var KUN sat i verden for ikke at forstå en hylende prut af hvad verden drejede sig om……

Jeg husker specielt en episode hvor min mor og mig havde været oppe at toppes. Om hvad husker jeg ikke, men DET jeg husker var, at jeg blev FULDSTÆNDIG sindssyg i gerningsøjeblikket OG jeg fik sagt en hel masse grimme ting LIGE i hovedet på min mor – hvorefter det var et utroligt klogt træk at fortrække hurtigere end stærkt!!!

Det gjorde jeg også, med MEGET vrede skridt, skyndte jeg mig at smække døren mellem gangen og mellemgangen – rasede op af trappen – smækkede døren mellem trappen og den næste gang OG kunne så også liiiiige få en KÆMPESTOR tilfredsstillelse ud af at smække min dør ind til mit værelse – Og VÅÅÅÅHHHHÅÅÅÅVVVV, låse min dør ind til værelset (jeg var jo klar over at jeg havde Fru Fredborg DIREKTE i hælen) ahhhhhhh!!

– hmmmm, hvad jeg så ikke liiiige havde regnet ud i min plan var at mellemdøren til “min” gang også kunne låses!!!! – Åhhhhh neeeej – I was trapped….

Og det er bare nogen af de tricks mødre kan…. (NOGEN mødre kan!)

Jeg husker en anden episode med en dejlig veninde jeg har. Hendes mor var også indimellem en lille bitte smule bestemt – og vi to unger havde bestemt os for at udføre et projekt – som min venindes mor ABSOLUT ikke kunne se fornuften i, og vi havde plaget!!. Jow jeg tænker nok at vi havde været en smule “ikke til at holde ud” agtige….

Ihvertfald var var vi ikke tilnærmelsesvis tilfredse med svaret. Vi slog os ned på trappen og SÅ var der ingen ENDE på de bandeord vi kunne – ja, jeg husker faktisk at vi mere eller mindre hidsede hinanden op til, at det den ene ikke kunne, DET kunne den anden…….LIIIGE indtil vi kunne høre fodtrin på den anden side af væggen. SHIIIIT – min venindes mor havde ligget lige op af væggen på sofaen for at sove middagssøvn….. Det udfald det lille stunt gav var heller ikke HELT som vi havde planlagt – ikke særligt sjovt!!! –  OG det var det faktisk ikke i mange dage!!!!

UNGER!!!! – det er en evig slåskamp fra de bliver 12 til de flytter hjemmefra – ja min mor sagde faktisk altid at min bror kom i trodsalderen som 3 årig og den varede til han flyttede…..

Det der er sjovt nu er,  at i mine fornuftige øjeblikke kan jeg godt se hvor trodsigheden og den der “jeg vil have ret, selvom jeg faktisk godt ved at jeg ikke har det” ting kommer fra og udspringer af…. Et momentært blackout…..

OG/MEN det ændrer faktisk ( og det er ikke særlig sjovt at indrømme!!!) IKKE ved det faktum at når mindstebarnet og hendes mor kriges – SÅ er vi næsten lige gamle!!!!