Jeg sidder og bladrer lidt i telefonen – på FB – i aftes – træt men totalt overskudsagtig efter et dejligt døgn sammen med 8 skønne tøser i sommerhus…

Utroligt hvad sådan et døgn kan gi af snak og grin – og det er da fantastisk at vi stadig opfører os som pjattede teenagere når bare vi smager en lille bitte smule frihed – væk fra familie, arbejde, sport, kalender og så videre og så videre – pludselig har vi et x antal timer til ikke at bekymre os om andet end at ha det dejligt, spise god mad, få et godt glas vin og slappe af, snakke, hygge – og det gjorde vi – gør vi – èn gang om året. Helt for os selv….

Essensen i denne tur er, at her er vi alle lige. Uanset størrelse, udseende, skavanker, job, karriere eller andre “normale” samværsmæssige små stopklodser – vi er der bare og slapper af i alle bløddele… Her er alt tilladt – ingen rynker på næsen af at en trænger til en lille “morfar” fordi når vi endelig kommer ned i gear efter en lang uge og så kan kroppen faktisk godt finde på (efter et godt glas vin eller no`et :o)) at gå videre end dvale – den vil ZZZZZZzzzzzzz….. Og det får den lov til, det er en del af pakken – alt er tilladt…. Heller ingen rynker på næsen af at vi måske tager hyggetøj på og spiser aftensmad i sutsko og nattøj, det er bare dejligt at gi`maven frit løb (for èn gangs skyld).

Da vi startede op med tage på denne weekendtur havde vi “pænt” tøj med til senere. Vi gik måske i bad og dullede os lidt op til middagen. Det er vi kommet over!!

Er det alderen eller mageligheden? – jeg tror det ikke. Det er simpelthen bare “slap a heden” – vi har her muligheden for at slappe helt af, ingen skal præstere noget i (tror vi) forventning fra omgivelserne. En af pigerne er sygeplejerske, en er ergoterapeut, en er fysioterapeut, en er konsulent i svinebruget, en er chef på et værested for utilpassede unge, en er graver og tusindkunstner ved kirken, en er landmand, og arbejder med unge, en er teknisk tegner og jeg er en blandet landhandel lige nu, men har jo en jobhistorie med mad…. Med andre ord, vi er vidt forskellige – og der er mange issues vi skal have belyst og have styr på…. store som små ting…

Enige er vi heller ikke i alting. Heldigvis for det, så blev det da kedeligt. Men vi læsser af OG fylder på. Det er gratis optankning af energi. Og vi har børn fra 3 til 17 år, så der kommer vi også hele paletten rundt med småbørn og teenagere….

Helt perfekt weekend, selv vejret var perfekt over Sæby….

MEN så var det jo at jeg lige sad og bladrede i min telefon på FB i aftes og så sprang de sjoveste billeder i øjnene på mig – billeder fra weekendens eskapader…. og hvad er det første jeg gør?

Nemlig!!!

Jeg kigger hurtigt efter om der er nogle billeder af mig – det er der og ÅHHHHH Neeejjjjjj, der sidder jeg og slapper helt af…..

Og jeg var ikke blevet tynd overnight eller noget – dellerne springer lige i hovedet på mig – og tankerne om den fantastiske tyndhed var lige ved at overtage mine positive tanker……

Heldigvis fik jeg tankerne stoppet og fik alle de skønne billeder frem af en helt fantastisk dejlig weekend hvor vi kun er sammen fordi vi faktisk godt kan li hinandens selskab……

Og det gør mig glad.