Kender I det? – at have tankemylder….

Det er faktisk ikke noget nyt for mig – jeg tænker i alle mine vågne timer.

Men gør vi alle ikke det – på den ene eller anden måde…..

Der er altid noget der springer mig i øjnene. Om jeg er nede i byen eller sidder hjemme er i og for sig ligegyldigt – bare jeg kigger ud af vinduet, så tænker jeg en tanke.

Jeg læser også hele tiden. Uanset hvor mine øjne flytter sig hen, så læser jeg.

Det er nok deraf tankemylderet kommer – men det er så også deraf alle de gode ideer (eller ihvertfald ideer) kommer fra – at mine øjne hele tiden fanger noget som mine tanker kan arbejde med!

Kan man lade være med at tænke noget hele tiden. Er det ikke bare sådan?

Jeg har så også brug for at UDTRYKKE mig om de ting jeg ser, hører eller læser.

Hvorfor kan jeg ikke bare registrere det og komme videre.

Jeg har en mening om alt.

Jeg er ved at lære at sige pyt og lade en smule passere igennem uden at det absolut behøver blive gjort yderligere ud af – men de fleste ting skal liiiiiige en tur igennem vrideren.

Pludselig, mens jeg sidder og faktisk laver noget andet – kommer det til mig – “jeg mangler en ny vandkaraffel – sådan en må jeg lige finde til ønskesedlen” eller “Helenes rejsekort, det må jeg også hellere se at få opdateret” eller “arhhh, hvor alle mine farveblyanter trænger til at blive spidset”…..

Kedsomhed!!

Måske sker det nok i virkeligheden mest, når min krop trænger til at arbejde istedet for mit hovede….

Så var der det med gå/løbeturen – mon hjernen kan holde fri der – eller SKAL jeg i virkeligheden lige tage min lille røde notesbog med? – bare i tilfælde af at der kom en tanke der var vigtig……